Peacock Events presenteert zijn trotse veren ….

Way Of Life Festival

Is een nieuw publieksevenement, waar jong en oud, een ontdekkingstocht kunnen maken naar een bewuster leven. Dit festival is geïnspireerd door het evenement Change Your Mind Day, waar vorig jaar meer dan 4000 bezoekers kennis konden maken met boeddhisme. Dit jaar willen we de bewoners uit Haarlem en omstreken laten kennismaken met allerlei vormen van meditatie, yoga, persoonlijke groei en passie.

Deze eerste editie staat gepland op zondag 15 juli 2012 in Spaarnwoude, Saplaza te Haarlem

Vanaf 13.00 uur is het mogelijk om in Spaarnwoude (Saplaza) te genieten van diverse workshops, zoals meditatie workshops, thai chi, trager approach, kinder yoga en nog veel meer. Daarnaast maakt men kennis met biologische boeren en producten uit de omgeving van Haarlem.

Wanneer: zondag 15 juli 2012

Tijd: 13.00 – 17.00uur

Locatie: Spaarnwoude (Saplaza)

*Lijkt het je leuk om iets toe te voegen aan het programma of wil je deelnemen aan de biologische/ bewuste markt dan horen wij dat graag.

 

NUEnergiek

In samenwerking met Explanation Design en FYnergie  brengen wij vanaf tweede helft 2012 een kant en klaar duurzaamheidsproject op de markt voor alle gemeentes in Nederland. Het project heeft als doel om NU in actie te komen om zo later uw doelstelling voor energiebesparing in de bestaande bouw en het opwekken van duurzame energie te halen. NU Energiek helpt u daarbij.

NU Energiek pakt de plannen over energiebesparing nu aan met als basis dat er een goede verhouding is tussen de investeringen en bespaarde kilowatts. We gaan niet aan de slag met projecten die op veel weerstand van de omgeving stuiten (en dus extra discussie, kosten, en tijd met zich meebrengen). Dus geen lange en dure campagnes om mensen aan te zetten om adapters uit het stopcontact te halen of windturbines op hun huis te zetten. Maar projecten die écht het gebruik van fossiele brandstoffen terugbrengen. Op de website NU Energiek vindt u meer informatie, maar bellen kan natuurlijk ook.