Zo trots als Peacock Events

Oftewel trotse pauw en ook bekend als de vogel met honderd ogen. Deze honderd ogen worden ingezet bij de voorbereiding en tijdens de productie. Zo leveren we een product waar u en Peacock Events trots op kan zijn. Wij bedenken, organiseren en voeren evenementen uit op basis van originele ideeën in combinatie met secuur projectmanagement. Deze werkwijze levert u uw gewenste evenement.

Peacock Evenst bestaat uit:

Petra Kok

Van oorsprong ben ik medisch analist en heb ik jarenlang gewerkt als projectmanager in de telecombranche tot ik enkele jaren geleden  toch mijn hart heb gevolgd en gekozen heb voor de evenementenwereld. In mijn studententijd hield ik me al bezig met het organiseren van feesten en pas jaren later besefte ik dat dit mijn vak is.Wel heeft de combinatie van mijn voorgaande functies geleid tot bewuste keuzes binnen de branche. Zo zet Peacock Events zich veelal in voor events met een sociaal inhoudelijk en betekenisvol karakter.

Freelancers

In de loop van de jaren heeft Peacock Events een groot netwerk van freelancers opgebouwd, hierdoor kan ieder evenement van a tot z georganiseerd worden met een gespecialiseerd team. Hoe groot een evenement ook is!