DOCK Kerstborrel 2015

7

De kerstborrel van Stichting DOCK Haarlem op 16 december 2015 werd dit jaar gehouden in de mooie Van Beinumzaal van de Philharmonie. DOCK wilde hiermee alle medewerkers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Wij zijn blij dat we dit kerstevent voor het 2de jaar wederom mochten produceren.

Bye Bye BOS

boskaart-bye-bye-Bos

Op zaterdag 12 december 2015 vond het evenement Bye Bye BOS – Afscheid & Retrospectief plaats in de Amsterdamse Tolhuistuin plaats. Met trots werd teruggekeken op 15 jaar Boeddhistische Omroep en werd er tevens gekeken naar de toekomst. Peacock Events produceerde voor de BOS deze bijzondere dag met in 4 zalen programma’s voor de achterban, van een radioprogramma tot meditatie, van workshops/ lezingen tot een spetterend optreden van de Saskia Laroo band met Joseph Bowie.
Foto’s Bye Bye BOS © 2015 Hein de Vries Photography

Opening & Open dag paramedisch therapeutisch centrum TouchFit

website-pertra-touchfit

Van gymzaal tot paramedisch paleisje! Na de officiële opening op vrijdag 25 september zorgde de Open Dag op 26 september zaterdag weer voor een stroom bezoekers aan TouchFit of voluit Paramedisch Therapeutisch Centrum TouchFit. De mensen keken hun ogen uit in het centrum aan de Hendrik Casimirstraat 151. Eenmaal binnen is bijna onvoorstelbaar dat dit nog niet eens zo lang geleden niet meer was dan een in verval geraakte verlaten gymzaal.

Kick off Stichting Dock

website-petra

Op dinsdag 8 september vond wederom de kick off plaats voor de medewerkers van Stichting Dock Haarlem. Aanleiding hiervoor is het samenkomen van alle medewerkers na de zomer met als doel het enthousiasmeren voor de laatste maanden van het jaar. Dit jaar was er gekozen voor het thema Kunst & Vliegwerk.

Schalkwijk aan Zee Festival 2015

foto-website

De vierde editie van het Festival Schalkwijk aan Zee heeft ondanks het wisselvallige weer zondag 6 september weer veel festivalgangers naar de Molenplas getrokken. Mede dankzij de meest gevarieerde programmering in de korte geschiedenis van het evenement was er voor alle leeftijden veel te beleven en heerste er op het terrein als vanouds een geweldige sfeer.