Tarieven speciaal voor stichtingen

Ieder project is anders en daarom kiezen wij ervoor om in overleg en na een eerste kennismaking een gepaste offerte aan te bieden.

Speciaal voor stichtingen bieden wij professionele adviezen en begeleiding tegen een aangepast tarief om u uw evenement zelf succesvol te laten opzetten. Hiervoor kunt U kiezen uit de volgende pakketten: Peacock Begeleiding, Peacock Start en Peacock Follow-up.

Peacock Begeleiding

Persoonlijke begeleiding voor organisatoren van projecten die geen echte projectstructuur nodig hebben, zoals personeelsfeesten of kleinschalige culturele evenementen. Hierbij is het voldoende om een actielijst en een planning op te zetten. Het begeleidingstraject duurt minimaal 4 aaneengesloten weken.

lees verder

Peacock Start

Heeft u moeite om uw idee te vertalen naar een echt concept met als uitkomst een professioneel evenement en is uw budget niet toereikend om het geheel extern te laten organiseren. Dan is Peacock Start de uitkomst. Wij ondersteunen u in het opzetten van de projectstructuur, maar u voert de werkzaamheden zelf uit. Gedurende een traject van 6 aaneengesloten weken begeleiden we met het schrijven van een planning, project- en communicatieplan. Deze documenten zijn de basis van uw project. Eventueel kan er al een start gemaakt worden aan de uitvoering van het project.

lees verder

Peacock Follow-up

Na het opstarten van uw project is er de mogelijkheid om de samenwerking te verlengen. De planning en het project- en communicatieplan zijn afgerond en we starten samen met de uitvoering. Het Follow-up traject start op het moment dat het starttraject beƫindigd is.

lees verder